با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور؛

نشست ستاد نوآوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان استان یزد برگزار شد؛ بررسی راهکارهای توسعه علمی و صنعتی

دوشنبه 19 خرداد 1404

کد خبر: 367545

تعداد بازدید : 1681

نشست ستاد نوآوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان استان یزد برگزار شد؛ بررسی راهکارهای توسعه علمی و صنعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه میبد، نشست ستاد نوآوری، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان استان یزد با حضور دکتر سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور، استاندار یزد، جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها، مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و دستیاران جوان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد تا راهکارهای توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان بررسی شود.

در این نشست، دکتر بابایی، استاندار یزد با اشاره به دستاوردهای علمی استان و کسب رتبه‌های برتر در کنکور سراسری طی سه دهه اخیر، بر ظرفیت بالای منابع انسانی یزد تأکید کرد و سرمایه‌گذاری در مراکز دانشگاهی و علمی استان را گامی مؤثر در پیشرفت کشور دانست.
اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار نیز با تأکید بر ظرفیت‌های علمی و فرهنگی یزد، نقش دانشگاه‌ها را در تحولات فناورانه و برندسازی جهانی این استان، به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی، بسیار مهم عنوان کرد.
دکتر عباس نیک‌نژاد، رئیس دانشگاه میبد، در این نشست ضمن ارائه گزارش جامعی از عملکرد دانشگاه در سال‌های اخیر، به نقش مهم این مرکز علمی در توسعه همکاری‌های بین‌المللی و ارتباط مؤثر با صنعت اشاره کرد.
وی با تأکید بر اهمیت تعاملات علمی و فناوری، عنوان کرد: «دانشگاه میبد طی چند سال اخیر، گام‌های مهمی در مسیر ارتباطات بین‌المللی برداشته است. این دانشگاه موفق شده است، همکاری های علمی بین المللی با چندین دانشگاه‌ معتبر دنیا از جمله دانشگاه های از کشورهای کانادا، فنلاند، اسلواکی و کشور چین را آعاز کند یا توسعه نماید که فرصت‌های تازه‌ای را برای تبادل علمی و ارتقای سطح دانش تخصصی فراهم کرده است».
وی افزود: «یکی دیگر از محورهای فعالیت دانشگاه میبد، ارتباط سازنده با صنایع و اجرای طرح‌های پژوهشی مرتبط با نیازهای صنعت بوده است. اساتید دانشگاه میبد با بهره‌گیری از تخصص خود در حوزه‌های مختلف، پروژه‌های تحقیقاتی را در راستای حل مشکلات صنایع استان و کشور انجام داده‌اند که نتایج قابل‌توجهی به همراه داشته است».
رئیس دانشگاه میبد، همچنین ظرفیت علمی اساتید دانشگاه میبد را یکی از نقاط قوت این مجموعه دانست و گفت: «دانشگاه میبد با داشتن اساتیدی توانمند و پژوهشگر، توانسته است جایگاه خود را در حوزه تحقیقات علمی تثبیت کند. بهره‌گیری از دانش و تجربه اعضای هیئت علمی این دانشگاه نه‌تنها به پیشرفت علمی استان کمک می‌کند، بلکه مسیر توسعه فناوری‌های نوین را نیز هموار می‌سازد».
 دکتر نیک نژاد از تولید و فروش ۷محصول دانش بنیان توسط شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه میبد طی ۳سال اخیر و نیز به کسب جایگاه هفتمین دانشگاه فعال فرهنگی برتر کشور در حوزه کرسی های آزاداندیشی در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد که نشان دهنده فراهم بودن فرصت ارائه اندیشه ها و نظرات علمی مختلف و ایجاد فرصت نقد علمی نظرات در یک فضای منصفانه علمی در دانشگاه میبد است.
وی در پایان با تأکید بر ضرورت حمایت از فعالیت‌های علمی و پژوهشی، اظهار امیدواری کرد که با تداوم این همکاری‌ها، دانشگاه میبد بتواند نقش مؤثرتری در ارتقای جایگاه علمی استان یزد و کشور ایفا کند.